Familie Mediation Alkmaar Omdat je maar 1x goed kunt scheiden

Vanaf 1 januari 2023 alleen nog beschikbaar voor evaluatiegesprekken

Bereikbaar voor:

Evaluatie ouderschapslan

Mediation na scheiding

Mediationgesprek bij Familie Mediation Alkmaar

Schrijven en… Luisteren, vragen stellen, emoties en gevoelens zien en benoemen, doorvragen, samenvatten… Zomaar wat van mijn bezigheden tijdens een mediationgesprek. 

Misschien lijkt schrijven dan een vreemde eet in de bijt tijdens gesprekken? Toch niet! Want als ik schrijf, kunnen de ex geliefden hun volledige aandacht bij het gesprek houden. Dat vaak al zonder dingen te “moeten onthouden” intens genoeg is; het zijn immers hun emoties, het is hun leven dat even staat te wankelen omdat zij midden in het “life event” van de scheiding zitten. 

Daarom schrijf ik: zo kan ik de ex-geliefden na afloop van ieder mediationgesprek een mooi overzicht geven van wat er is besproken, wat er geregeld of opgezocht moet worden, én geef ik een vooruitblik naar het volgende gesprek. Zo ontstaat rust, structuur en overzicht.

Deel op:

Meer artikelen

Inschrijven nieuwsbrief